Ajutam companiile sa creasca

Digitalizam documentele contabile.

Dezvoltam solutii fiabile si economice de automatizare a procesului de prelucrare a datelor: tehnologii OCR (recunoastere optica a caracterelor), RPA (automatizarea robotica a proceselor), tehnologii de arhivare electronica si management al documentelor, tehnologii ce au la baza inteligenta artificiala cu scopul de a fi implementate in vederea cresterii productivitatii, reducerea impactului asupra mediului prin obtinerea unei economii de energie si prin reducerea consumului de hartie.

Vizunea noastra - SynData

Suntem compania unde specialistii nostri colaboreaza strans cu clientii pentru a intelege mai bine problemele lor reale, fiind un partener de incredere in domeniul prelucrarii datelor.

Dezvoltam relatii de lucru bazate pe integritate, responsabilitate, onestitate si competenta, valori care ne definesc ca indivizi si companie. Dinamismul, comunicarea si proactivitatea vor fi caracteristicile noastre de baza in toate aspectele relatiei cu clientul, totul pentru a fi considerati drept parteneri, si nu doar simpli furnizori de servicii de prelucrare a documentelor contabile.

Valorile companiei

Respect

Mari sau mici, toti clientii sunt importanti pentru noi, le oferim cele mai bune servicii si ii consideram partenerii nostri.

Inovatie

Folosim softuri si echipamente performante, pentru a oferi rapiditatea, precizia si calitatea de care partenerii nostri au nevoie.

Eficienta

Solutiile de management documente propuse de noi prezinta numeroase avantaje in comparatie cu sistemele clasice.